Kjøpsbetingelser

Levering

Å levere matvarer kommer med en hel del lover og regler som gjør at leveransen skjer på en forsvarlig og sikker måte. Derfor leverer vi kun frosne varer med temp under – 18C.

NB: I fremtiden vil vi levere over hele Norge, men nå i startfasen vil vi kun levere ut varer i Oslo eller i Stad Kommune der vi holder til. 

Varer som skal til Oslo blir pakket etter som bestillinger kommer inn og leveres til fastsatte leveringsdatoer som du vil finne på forsiden og i nettbutikken. 

Vi ber vennligst om at noen er ved adressen som blir oppgitt på denne datoen da vi ikke kan sette igjen varer utenfor døren av sikkerhetsmessige årsaker.

Leveranse vil skje fra 17.00 – 22.00 på de angitte datoer. 

 

Varer som leveres i Stad Kommune kan hentes direkte fra gården etter avtale. Dersom det bestilles for mer enn 2000,- kjører vi fri leveranse i hele kommunen. Det kan gjerne være flere kunder som går sammen for å utløse dette.  

Vi ber om at du tar kontakt dersom du ønsker å plukke opp eller få tilkjørt varer fra oss.

 

  

Frakt

 

Vi jobber med frakt og logistikk i Oslo området mens vi utvikler hjemmesiden. 

Derfor er det fri frakt de første rundene, vi oppdaterer dette etterhvert som vi ferdigstiller systemet.

Betaling/MVA

Din ordre i nettbutikk registreres ved betaling av varer og du vil motta varene iht våre utleveringsdatoer. 

Dersom du bestiller fra våre «bestillingsvarer» vil du kommunisere med oss direkte og motta informasjon om når neste levering er satt opp. 

Alle priser er inklusive MVA og du kan betale med VISA, Mastercard eller Vipps. 

På ordre over 4000,- kan vi sende faktura, ta da kontakt med oss direkte.

Holdbarhet/Oppbevaring/Bruk

Varene våre fryst så fort de er produsert eller skåret ned fra dyret. Vi liker å ha det slik så vi slipper svinn av mat som er en uting. Dette gir oss også muligheten til å selge kjøttet slik det kommer naturlig, 

Det er viktig at de får holde seg frosne og kaldere en -18C.

Opptining av biffer og steker og rå-pølser burde helst skje i kjøleskap over et par dager før du gir kjøttet romtemperatur ved tilberedning. 

Spare Ribs, Pulled Pork, Kjøttboller kan du gjerne tine i ovn eller rett på grillen. Bruk da svak varme i starten slik at du ikke svir produktet. Husk å varme disse til de er gjennomvarme. 

Hamburgere kan med hell legges frossen rett på grill, men da går steketiden opp noen minutter på hver side. For best resultat burde disse også tine et døgn på kjøl før bruk. 

Alle produkter er merket med innfrysningsdato og utløpsdato 🡪 Se etikett

 

Returrett

Det er i utgangspunktet ingen retur rett på matvarer i Norge så angreretten bortfaller ved kjøp av kjøtt fra oss. 

Vi vil gjerne ha smaksgaranti, men i den fasen vi er i nå kan vi dessverre ikke stille med dette. 

Uansett gir vi deg tett oppfølging dersom du opplever feil ved våre produkter og du må da ikke nøle med å ta kontakt. 

Da kan du kontakte oss på følgende adresse:

 

Stad Kytstmat AS

Org 916 720 327 

Sandvik Gård

6750, Stadlandet

post@stadkystmat.no

Tlf. 94052812

 Lurer du på noe vedr. rettigheter du har som kjøper av mat på nett? Se forbrukerradet.no