Om Oss

Vår historie starter ca 15 år tilbake på andre siden av verden. Prosjekt leder og bonde, Mads Jonsson bodde i Lake Tahoe, CA som profesjonell snowboarder og kjørte for Burton.

Gjennom tilfeldigheter møter han Johhny Miccio i Herrmosa Beach, LA. Johnny jobber da som sjefskokk på restauranten Club Sushi og de to gutta finner fort ut at de har mange felles interesser, ikke bare matlaging.

Som profesjonell snowboarder er Mads alltid på reise med base i Lake Thaoe. Men i bakhodet svirrer det en drøm, en langsiktig drøm om å åpne en Lodge hjemme i Norge. Et sted der man kan surfe, kjøre snowboard og spise kortreist mat som helst er fanget samme dag.

 

Da Johnny flytter til Lake Thaoe i 2008 for å søke tilbake til fjellet treffer han Mads ofte. Mads forteller om planene i Norge. Historiene fortalt opp stolheisen i Squaw valley er mange. Historer om steinbit, kamskjell, hummer på størelse med laks og mye mer. Det hørtes ut som den surfende/snowboardende kokkens drøm. Johnny var med på planen!

 

Årene fløy avgårde og Mads fortsetter sin karriere som snowboarder, men flytter base til sør caliornia og den lille byen Carlbad. Fra 2010 – 2014 bor han der for å lære seg å fly helikopter mens han kjører snowboard på vinteren. Visjonen om «lodge» i Norge gror sterkere og sterkere og i 2014 pakkes sakene sammen og livet er i ferd med å snu opp ned for den norske snowboarderen.

 

Tilbake i Norge skjer ting raskt. Mads finner en gård på vestlandet med et lite stykke tilhørende land.

Det var på tide å innkassere tidligere samtaler og planer, Mads ringer opp Johnny.

Han hadde flyttet over til San Antonio, TX og var klar for en forandring i livet. Viktigst av alt så savnet han naturen og livsstilen som surfer.

Etter en kjapp visitt for å se på Stadlandet var Johnny solgt. Han pakket sammen sakene og flyttet til Norge.

 

 

Å følge drømmen har aldri vært enkelt !!!

Både for Mads og Johnny hadde livet snudd 180 grader over kort tid. Og som i et hvert drømmeprosjekt dukker det opp uventede fallsnorer som kan riste litt i buret fra tid til annen, dette prosjektet var intet unntak.

Å navigere gjennom de forskjellige utfordringene med lovverk og regler samt å etablere en produksjon gav de to karene nok å jobbe med for å se visjonen gjennom.

Med Johnny sin unike kunnskap om mat, Mads sin bakgrunn og et ønske om å leve livsstilen var det nok driv til å løfte prosjektet ut av støvet.

 

Sandvik Gård får i dag mer og mer kontroll. Det bor rundt 100 villsau på gården og Stad Kystmat ble etablert i 2015. Selskapet gir gården inntekt gjennom leie av lokaler og er i hovedsak eiet av Mads og Johnny.

Sammen er de fokusert på drømmen! Å bygge opp et matselskap som kontrollerer alle fasetter av produksjon, et selskap som bygger på miljøvennlige verdier og viktigst av alt.!

Et selskap som gir folk gode opplevelser og god mat !!

Sandvik Gård

Kontakt oss

Info

Ønsker du å vite mer, eller bestille produkter fra oss? Fyll ut skjema så skal vi svare deg så fort vi kan. Du er selvfølgelig også velkommen innom oss på Stadlandet, om du skulle befinne deg på de kanter av landet. Ring oss dog gjerne først, da vi ofte er ute og løper etter sauen, surfer eller kjører snowboard.

Adresse:
Sandvik Gård
6750 Stadlandet

E-Post: post@stadtkystmat.no

Telefon: 94052812