Gris fra Ringdal

Selv er vi sauebønder, men vi er også glad i gris. Derfor henter vi råvarer kun fra Ringdal, som er en stabil aktør i lokalsamfunnet og forkjemper for de samme prinsippene som oss om ekte og ærlig mat.

Ole Ringdal startet slakteri allerede i 1938 i Hellesylt innenfor Ålesund på Mørekysten. I oppstartsårene kjørte Ole selv rundt til de lokale gårdene og kjøpte inn dyr på det de den gangen kalte “krøttermål”.

I dag er Ole Ringdal et moderne slakteri på over 6000 kvadratmeter, men råvarene kjøpes fortsatt inn fra lokale produsenter og tilberedes på tradisjonelt vis.

 

Produkter

Spareribs

Spareribs er en klassiker de fleste kjenner, vi krydrer ribbene med vår egen rub og damper de her på bruket. Dette gjør jobben enkel for deg der hjemme. Sett ovnen på 220 C og varm de opp fra frossen eller kald tilstand. Det tar ca 30 min om de er frosne eller 15 min om de har fått tine i kjøleskapet. Ta de ut og smør på din favoritt BBQ saus før de får 5 min til i ovnen. Best servert med coleslaw og poteter.

Pris : 275 Nok/KG

rebeccaamberphotography-8193

Porcetta

Porectta er den italienske versjonen av ribberull. Et produkt som brukes ufortjent lite i det Norske kjøkken. Den kan brukes til alt! Buklisten separeres fra ribbene, krydres med omhu og marineres med urter før den blir bundet opp til en rull. Etter å ha gått gjennom en nøye planlagt prosess i stekeovnen vår kommer den ut saftig og med crispy svor. Vi pakker den enten hel, halv eller i skiver før vi fryser den og leverer til salg. Hjemme på kjøkkenet er det da bare å varme opp i enten ovn eller i en stekepanne før man serverer med tilbehør etter eget ønske. En favoritt på huset er med potetstappe, rosenkål og en god sjysaus.

Pris: 280 Nok/Kg

IMG_0098

Pulled pork

Pulled Pork blir mer og mer populært i Norge. Vi leverer en frossen versjon. På den måten kan vi bruke de krydderblandinger som skal til for å gi en smakfull opplevelse som er lett å tilbrede hjemme.

Pris : 256 Nok/Kg

rebeccaamberphotography-8041

Kontakt oss

Info

Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjema så skal vi svare deg så fort vi kan. Du er selvfølgelig også velkommen innom oss på Stadlandet, om du skulle befinne deg på de kanter av landet. Ring oss dog gjerne først, da vi ofte er ute og løper etter sauen, surfer eller kjører snowboard.

Adresse:
Sandvik Gård
6750 Stadlandet

Telefon: 936 01 840