Bestillingsvare Storfe

Siste bestillingsdato for neste slakt : Vi bestiller nye slakt i 2021

Siden vi er et lite selskap som tar inn beskjedne mengder storfe i forhold til de store slakteriene har vi ikke mulighet til å levere steker og biffer fra storfe uten at det er forhåndsbestilt. 

Vår samarbeidspartner «Stormen Mjølk og kjøtt» leverer inn til slakt ca 1 gang pr. måned og vi styrer leveransen etter dette. På den flotte gården i Drage, helt ytterst mot Stadhavet, går dyrene mye ute om sommeren og livnærer seg for det meste på gress fra markene rundt gården. Litt kraftfor får de, men det utgjør  under 2 % av dietten. Slikt blir det god mat av og vi er kjempeglade for å kunne kjøpe inn storfe fra Stormen! 

Har du lyst til å bestille må vi ha henvendelse av deg før «siste bestillingsdato» annonsert øverst på siden. Ta da kontakt på via mail eller telefon så registrerer vi din ordre manuelt og gir deg informasjon om når dette er skåret ned og klart til levering.

NB: Alle varer må forhåndsbetales ved bestilling.

 Vi fokuserer på å ta ut andre typer biffer og steker enn de fleste andre. Vår inspirasjon er fra det amerikanske slakter diagrammet og vi ønsker å tilby våre kunder andre deler av dyret enn de du ser i butikken her i Norge. 

 

Tomahawk

Entrecote med ribbe. Denne er en sikker vinner på grillen (Hver Tomahawk veier mellom 1-1,5 kg)

Dolmanico Biff

Overgangen fra entrecote til nakke. En smakfull og undervurdert biff. 

 

Denver Biff

Senter av flankebiffen heter Denver. Store fibre som gir et godt langstekt resultat. 

ChuckRoast

En av de bedre stekene på dyret. Sitter helt øverst i nakken som en forlengelse av entrecote. 

Flat Iron Biff

Kjent som den møreste biffen på en okse. Sitter på bogbladet og krever en del arbeid for små stykker, men er helt klart verdt slitet. 

385,- PR KG

 

Bestillingsvare Pinnekjøtt

 

Pinnekjøtt

«Ribbe» som det heter i Norfjord.

Vi tørrsalter ribbesidene i 4 dager og vasker de av før de henges til tørk. Etter ca 6 uker med en gjennomsnittlig fuktighet på 70% og god luftbevegelse får vi ferdig speket pinnekjøtt. Sidene fra villsau er litt mindre enn Norsk kjøttsau, men kjøttet er mørkt og smakfullt samtidig som det flerumettede fettet gir en jevn og nyansert smak. 

425,- PR KG. 

Dersom du vil bestille pinnekjøtt av oss vil vi vite dette før 1ste Oktober. Den uken sender vi dyr til slakt og begynner produksjon. Dette gir oss akkurat nok tid til å salte og speke ribbene klare før jul. Vi avtaler leveranse med hver enkelt kunde. 

 

 

Bestill

Info

Ønsker du bestille produkter fra oss? Fyll ut skjema med din bestilling, så får du en tilbakemelding innen to dager.

Adresse:
Sandvik Gård
6750 Stadlandet

Telefon: 94052812