Produkter

Velkommen til vår bestillingsside. Her ser du et utvalg av våre ferdigprodukter og priser

Vi skreddersyr gjerne ordre for deg dersom du ønsker naturelle produkter. Vi kan tilby villsau, gris eller storfekjøtt som stykningsdeler. Prisene vil da variere iht kompleksitet og str.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud

Mvh

StadKystmat

Italiensk Pølse av Svin

Ser du etter en ny smak på grillen i sommer ? Da anbefaler vi vår italienske pølse av svin. Den er laget med saftig og grovkværnet kjøtt fra vestlandsgris. Vi blander den med krydder og ferske urter før den stappes i svinetarm. Den saftige smaken av fennikel og hvitløk, blandet med det rene svinekjøttet gir en smakfull opplevelse. Går like bra med lompe eller brød som med potetstappe og syltede grønnsaker.

200 Nok/KG

rebeccaamberphotography-8135

Spareribs

Spareribs er en klassiker de fleste kjenner, vi krydrer ribbene med vår egen rub og damper de her på bruket. Dette gjør jobben enkel for deg der hjemme. Sett ovnen på 220 C og varm de opp fra frossen eller kald tilstand. Det tar ca 30 min om de er frosne eller 15 min om de har fått tine i kjøleskapet. Ta de ut og smør på din favoritt BBQ saus før de får 5 min til i ovnen. Best servert med coleslaw og poteter.

Pris : 275 Nok/KG

rebeccaamberphotography-8193

Porcetta

Porectta er den italienske versjonen av ribberull. Et produkt som brukes ufortjent lite i det Norske kjøkken. Den kan brukes til alt! Buklisten separeres fra ribbene, krydres med omhu og marineres med urter før den blir bundet opp til en rull. Etter å ha gått gjennom en nøye planlagt prosess i stekeovnen vår kommer den ut saftig og med crispy svor. Vi pakker den enten hel, halv eller i skiver før vi fryser den og leverer til salg. Hjemme på kjøkkenet er det da bare å varme opp i enten ovn eller i en stekepanne før man serverer med tilbehør etter eget ønske. En favoritt på huset er med potetstappe, rosenkål og en god sjysaus.

Pris: 280 Nok/Kg

IMG_0098

 

Pulled pork

Pulled Pork blir mer og mer populært i Norge. Vi leverer en frossen versjon. På den måten kan vi bruke de krydderblandinger som skal til for å gi en smakfull opplevelse som er lett å tilberede hjemme.

Pris : 256 Nok/Kg

rebeccaamberphotography-8041

Bestill

Info

Ønsker du bestille produkter fra oss? Fyll ut skjema med din bestilling, så får du en tilbakemelding om hva som er tilgjengelig, betalingsmåte og logistikk.!

Adresse:
Sandvik Gård
6750 Stadlandet

Telefon: 936 01 840