Om Oss

Stad Kystmat eies og drives av et ungt team som er lidenskapelig opptatt av råvarene fra de unike naturområdene man finner i Stadlandets dype skoger og mektige hav. Vi ønsker å fremstille mat til dem som ser verdien av å nyte naturen på naturens premisser og verdsetter at veien fra råvare til ferdig produkt er naturlig, ren og ærlig.

Når vi ikke foredler områdets råvarer bruker vi mest mulig tid ute i naturen, og fritiden går gjerne med til surf, snowboard og generelt friluftsliv med jakt og fiske. Slik samler vi utsøkte råvarer, god kompetanse og ville røverhistorier – alle viktige komponenter som inngår i oppskriften vår for å lage best mulig mat til våre kunder.

Mads

Daglig leder

Mads er vår daglige leder. Mads er oppvokst i Oslo og har en lang bakgrunn som profesjonell snowboarder for Burton snowboards. Vår daglige leder har dermed en svært bereist gane, men erkjenner at råvarene og naturopplevelsene på Stadlandet er i verdensklasse. Han har bosatt seg på Stadlandet for å ta del i og spre sin erkjennelse – som daglig leder av Sandvik Gard og som medeier i Stad Surfing AS.

Johnny

Produksjonssjef

Vår produksjonssjef Johnny har både bred kompetanse og rikelig med erfaring innen restaurant- og matvarebransjen. Han har blant annet vært kjøkkensjef for flere suksessrike restauranter i Los Angeles, vært slakter i New York og i California. Vår kjære amerikanske venn med italienske aner har det som skal til for å sikre at vi tilbyr både tradisjonsrike og innovative produkter av ypperste kvalitet.

Jonas

Styreleder

Jonas Bjerga er selskapets styreleder. Med en far som driver egen produksjon av norrøn sau på Store Ferder og sine år som tømrer, ingeniør og konsulent har han de kvalitetene vi trenger i en robust kaptein for selskapet.

Håkon

Administrativ leder

Håkon Høst Brunsell er styremedlem og selskapets forretningsrådgiver. Håkon sikrer at vi bygger en bærekraftig forretningsmodell ved å høste av sine erfaringer innen forretningsutvikling for både nasjonale og internasjonale selskaper.

Sandvik Gård

Kontakt oss

Info

Ønsker du å vite mer, eller bestille produkter fra oss? Fyll ut skjema så skal vi svare deg så fort vi kan. Du er selvfølgelig også velkommen innom oss på Stadlandet, om du skulle befinne deg på de kanter av landet. Ring oss dog gjerne først, da vi ofte er ute og løper etter sauen, surfer eller kjører snowboard.

Adresse:
Sandvik Gård
6750 Stadlandet

Telefon: 936 01 840